BeautyCenter Αισθητική και Ομορφιά για πρόσωπο και σώμα

Η χειρομάλαξη, αυτή η ήπια, ευεργετική θεραπεία, γνωστή σαν μασάζ, ένα κράμα πολιτισμών και τεχνικών, εξασφαλίζει χαλάρωση, αναζωογόνηση αλλά και ίαση. Απολαύστε κάποιο από όλα τα προτεινόμενα μασάζ μας, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, στην αίθουσα χρωματοθεραπείας του Total Beauty Salon για ακόμα περισσότερη ευεξία.

 

 

back massage

 

 

 

 

 

 

 

armony massage

 

 

 

 

 

κοχυλια

 

πουγκι

Βamboo massage

Shirodhara μασάζ κεφαλής (30 min) 15
Παραδοσιακή τεχνική μασάζ της ινδικής ιατρικής (Ayurveda) που βασίζεται στη ροή ελαίου με τη μορφή κλωστής (dhara) στο κεφάλι (shiro). Για καταπολέμηση του άγχους και της έντασης στο κεφάλι, το πρόσωπο τον αυχένα και τους ώμους, πνευματική διαύγεια και ομαλή ροή ενέργειας.

Antistress back massage (30 min) 15
Χαλαρωτικό μασάζ στοχευμένο στις μυϊκές ομάδες του αυχένα, των ώμων και της πλάτης. Για άμεση ανακούφιση από το στρες και τη συσσωρευμένη ένταση. Συνδυάζεται με pumps σιλικόνης.

Λεμφικό μασάζ κάτω άκρων (30min) 15€
Μασάζ αποτοξίνωσης που συνδυάζεται με κινήσεις  ρεφλεξολογίας  με σκοπό την αποσυμφόρηση της λέμφου και την αύξηση της λεμφικής ροής στις γάμπες και τα πόδια. Ιδανικό για δυσκαμψία, μυϊκούς πόνους , κατακρατήσεις υγρών και κράμπες. Μπορεί να συνδυαστεί με την περιποίηση των άκρων.

Relax harmony massage (60 min) 25€
Ευθυγραμμίζει και ανακουφίζει το σώμα από πόνους και εντάσεις με πιέσεις κατά μήκος των δέκα βασικών ενεργειακών μας γραμμών. Αποκαθιστά τη ροή της σωματικής ενέργειας και συμβάλλει στην επανασύνδεση του σώματος με την ψυχή και το μυαλό.

Candle massage (60min) 30€
Απολαυστικό μασάζ με τη χρήση ζεστών και υγρών κεριών που ρέουν και θρέφουν το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται μυϊκή χαλάρωση και διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος.

Deep Tissue Massage (60 min) 30€
Εξειδικευμένη τεχνική μάλαξης με αργές και έντονες πιέσεις με τους αγκώνες στοχευμένο σε πάσχουσες περιοχές λόγω έντονης καταπόνησης. Για άμεση ανακούφιση. Συνδυάζεται με pumps σιλικόνης για αποφόρτιση των μυϊκών εντάσεων, τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, αποβολή τοξινών. Κατάλληλο για αθλητές αλλά και όσους ασχολούνται με τη γυμναστική.

{Luxury Massages}

Aromatherapy massage (1h & 15 min) 40€
Αναζωογονητικό μασάζ που βασίζεται στη δύναμη των αιθέριων ελαίων τα οποία επιλέγονται με βάση εξατομικευμένες ανάγκες. Για την αντιμετώπιση της ψυχοσωματικής και μυϊκής κόπωσης και την τόνωση του ανοσοποιητικού.

Massage με κοχύλια (1h & 10min) 40€
Τεχνική εμπνευσμένη από την αρχαία τεχνική μασάζ των κατοίκων των νησιών του Ειρηνικού ωκεανού. Τα κοχύλια ζεσταίνονται και μετατρέπονται σε «εργαλεία» μασάζ που με τη βοήθεια ειδικών βοτάνων προσφέρουν τις ευεργετικές ιδιότητες του ωκεανού. Επαναφέρει στον οργανισμό το σωστό ρυθμό λειτουργίας του μακριά από στρες και βελτιώνει την κυκλοφορία.

Μασάζ με Πουγκιά (1h & 10min) 40€
Μασάζ με ζεστά υφασμάτινα πουγκιά που περιέχουν θεραπευτικά και αρωματικά βότανα. Χαλαρώνει το μυϊκό σύστημα, ανακουφίζει και ηρεμεί. Είναι ιδιαίτερα αρωματικό και απολαυστικό και δρα προληπτικά κατά της διαδικασίας της γήρανσης.

Βamboo massage (1h & 10min) 40€
Μασάζ με ξύλα bamboo σε διαφορετικά μήκη και διάμετρο σε συνδυασμό με τη χρήση αιθέριων ελαίων. Η τεχνική του βοηθά στην χαλάρωση των μυών, την αποβολή του στρες, και την ενεργοποίηση της λέμφου. Συμβάλλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και στην αναδόμηση της σιλουέτας.

Και φυσικά όλα αυτά με φροντίδα, καθαριότητα, αλλά και διακριτικότητα, ζεστασιά και πολλή αγάπη!!!